Google

maanantaina, helmikuuta 13, 2006

Liettualainen ruoka on pahaa, älä siihen tuhlaa rahaa

Kävin nopeasti Stadissa viikonloppuna. Helsinki oli entisensä. Valitettavasti Suomi ei ole minusta enää maana niin kiinnostava kuin itä. Syitä olen selvittänyt jo aikaisemmin. Uusin syy on langattomat verkot. Helsinki-Vantaan lentokentällä ei ole avointa langatonta verkkoa toisin kuin Vilnan kansainvälisellä lentokentällä. Helsinki-Vantaa on noin kymmenen kertaa suurempi. Miten tämä on mahdollista? Suomi on maailman johtava tietoyhteiskunta! Neuvostoliitto oli rauhaa rakastava maa!

No niin aiheeseen:
Liettualainen ruoka on lähtökohtaisesti syömäkelvotonta. Miksi?

1. Suola

Kaikki ruuat, joita olen tässä maassa saanut ovat liian suolaisia.
Niin suolaisia, että ruaan jälkeen janottaaa aivan älyttömästi. Olen asunut 3 kuukautta Joensuussa, missä tehdään Suomen suolaisinta ruokaa. Joensuun ruuat ovat kuitenkin kuin painonvartiojeiden kirjasta näihin pöperöihin verrattuna.

2. Rasva

Kaikki ruuat on hukutettu rasvaan. Suosikkini on "Kiev Koletes". Rasvassa kietetyt kananpalan, joihin on survottu reilusti voit sisään. Kun leikkaat koteletin auki tarvitaan Noaa arkkeineen,ettei hukuta rasvaan.

3. Liha

Kaikki ruuat sisältävät lihaa tai ne ovat pelkkää lihaa. Makkarat aamupalaksi tai pihvi iltapalaksi voivat, jossain vaiheessa, ruveta tympimään.

4. Lisukkeet

Kaali, sipuli, suolakurkku, kermaviiliporkkanaraaste, kaikkiin ruokiin ja aina.

Suomessa rahalla saa parempaa ruokaa. Liettuassa tämä kapitalismin sääntö on kyseenalaistettu.

Jaakko

ps. Ostin tänään hävyttömän ison Leninin pään. Se on terästä ja sen voi ripustaa seinälle.

pss. Hyvää ystävänpäivää!

Sama