Google

lauantaina, syyskuuta 08, 2007

kötbullar och potatis

Toissapäivänä tuli koulun ruokaan täydellinen kyllästyminen. Luonaaksi tilaisin ankkaa ja riisiä. No riisi oli kuten aina hyvää, mutta ankka ja kaikki muutkin lihat tarkoittavat koulun kanttiinissa, että lautaselle asetetaan enemmän luita sekä nahkaa kuin lihaa. Pahimmat ruuat ovat jotain sian luita(lue sian lihaa). No päivällistä varten piti keksiä radikaaleja toimenpiteitä.

Sha Tin on ostoshelvetti lähellä yliopistoa. Siellä sijaitsee myöskin ruotsin kruununjalokivi Ikea! En uskonut kun minulle sanottiin, että sieltä saa tilattua lihapullat perunoilla kera puolukkahilloin. Ei taas auttanut kuin mennä ihan paikan päälle ja tempaista ko. annos. Ja kyllähän se teki hyvää kun pystyin ottaamaan HAARUKALLA(NIIN JUURI HAARUKALLA - EI PUIKOILLA) ihanan lihapallon suuhun. Koko komeus taisi maksaa 3 euroa ja vei nälän mainoisti. Voin suositella. Lämpimästi.



Sitten poliittinen kriisi saatiin aikaiseksi huonekaverini kanssa, koska Ikeassa voi ostaa kuulemma "ruotsalaisia lihapullia". Totesin, että hänen tulee opetella käyttämään poliittisesti korrektia kieltä sanomaan, että Ikeasta saa "suomalaisia lihapullia". Onneksi oppi meni perille ja ei edes pahasti tarvinnut uhata, että lihapulla keskustelu ei kuulu sananvapauden piiriin. Singaporessa nimittäin ihmisillä ei ole sananvapautta.