Google

maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Facebook


Facebook on Internet-yhteisösivusto. Sivustolle voi lisätä kaverilistat, kuvia, blogeja ja kaikkea muuta "hauskaa". Facebook on jokatapauksessa erittäin suosittu tällä hetkellä myöskin CUHK:ssa. Tänään asian tiimoilta nähtiinkin perin omituinen näytelmä.
Paikallisen oikiksen proffa on otti tunnin alkusi hirveät huudot luokalle siitä, että joku oli yrittänyt lisätä hänet omaan Facebookkiinsa. Kärttyinen nainen jaksoi raivota 15 minuuttia siitä, että meidän ja hänen suhde ei ole ystävyyttä vaan se tekninen opetukseen liittyvä suhde. En tiedä mikä tarinan opetus oli, mutta viimeksi proffa tunnusti ehkä suuttumuksensa syyn:HÄN EI OSAA KÄYTTÄÄ FACEBOOKIA.

Toiseksi käsittämätön asia minulle on Harry Potter. Olen ilmeisesti täysin sivistymätön, koska en lukenut yhtään ko. sarjan teosta tai katsonut elokuvaa. En olisi uskonut Potterin asema englantilaisessa kultturissa on niin vahva, että proffa voi käyttää esimerkkejä jotka liittyvät ko. kirja sarjaan. Lisäksi puhetta voi värittää teoksesta peräisin olevilla kielikuvilla. Minusta tämä on käsittämätöntä, mutta toisaalta niin taitavat olla meidän oppitunneilla analysoitavat casetkin sadun veroisia.

Kurssi-ilmoittautuminen on edelleen kesken samoin Kiinan viisumi on vaiheessa ja ruokalassa tuli tänään pelkkiä luita ja nahkaa riisin kera. Kyllä tämä tästä.