Google

tiistaina, maaliskuuta 28, 2006

Latviaan!



Tilanne on nyt sillä tavalla, että allekirjoittanut ja Evaggelos Karras aka Vangelis lähdemme Latvian kiertuelle to. Kiertueen syynä on se, että erasmusohjelma järjestää myöskin oman Riikan matkan. Oma kiertue piti laittaa pystyyn siitä syystä, että koko erasmusporukan matka on täysin mahdoton idea. Minua kiinnostavat Lenin patsaat, ydinvoimalat ja betonilähiöt. Vagelista taas kiinnostavat runoilijoiden talot, kirjailijoiden kotimuseot ja hyvät ravintolat. Keskimääräistä Itä-Euroopasta kotoisin olevaa erasmusstudenttia kiinnostavat amerikkalaistyyliset ostoskeskukset ja kaupungilla ilman päämäärää vaeltaminen. Ruokapaikaksi pitää valita paikka, josta lounaaksi saa pitsan 2 eurolla, vaikka kaviaaria (mustaa) saisi naapuriravintolassa 5 eurolla. Näistä syistä iskettiin kylmästi oma matka pystyyn. Ehkä se on parasta, kaikkien kannalta. Vangelis on laatinut juristin tarkkuudella meille minuuttiaikataulun. Aiemmin Vangeliksen suunnitelmat ovat toimineet svetsiläisen kellon tarkkuudella. Tällä kertaa matkassa on myös yhtiömme "Lindgren capital", jonka nimissä olemme varanneet hotelleja joita muuten ei olisi saatu...

Alustava ohjelma to Riga-pe Liepaja-la Ventsplis-su Riga.

Kreikkalainen oik.yo Vangelis



Pysykää kanavalla!

Jos tällä blogilla on jotain lukijoita, jotka haluisivat,että käsittelen jotain tiettyä aihetta(esim. Mauri Pekkarinen, Liettua puolueet, ydinvoimalat, pt-kisat) kertokaa siitä vieraskirjaan.

ps. Kokeile sanoa "Joonas Kolkka" Feyenoord kannattajalle! Feyenoordin kannattajat ovat hyvin ystävällisiä... "Jaakko, I will kill you!" kst. Hollanin liigan viime viikonloppu!